Cégismertető

          

 

A Best-Vill. 2000 Kft. tevékenységének középpontjában a megbízó áll, arra törekszünk, hogy a társadalmi, meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

A cég vezetője és dolgozói tudatában vannak annak, hogy megbízóink tevékenységünk minősége alapján ítélik meg cégünket, az üzleti eredményességet a megbízói igények mind teljesebb kielégítésével tudjuk növelni.

Megbízóinkkal, illetve azokkal a szállítóinkkal és alvállalkozóinkkal, akik azonosulnak cégünk célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani.

E céljaink elérésére és fenntartására az MSZ EN ISO 9001:2015 az MSZ EN ISO 14001:2015 és az MSZ ISO 45001:2018 szabványok követelményinek megfelelő minőség- és környezetközpontú irányítási és munkabiztonsági rendszert vezetünk be. A három rendszer együttesen biztosítja, hogy az általunk végzett, illetve az alvállalkozóinktól elvárt tevékenység mind megbízóinknak, mind a társadalomnak megfelelő minőséget nyújtson.

Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer hatékonyságának állandó emelésével javíthatjuk, ezért a rendszerek folyamatos fejlesztése a vezetőség feladata és felelőssége.

A három irányítási rendszer hatékony működtetésével erősíteni kívánjuk a megbízók cégünk iránti bizalmát, alkalmazottaink megelégedettségét, a minőség valamint a környezetünk iránti elkötelezettségünket.

Reméljük rövid bemutatkozásuk megnyerte tetszésüket, és mielőbb megrendelőink sorában üdvözölhetjük Önöket, hogy bizonyíthassuk a szakma iránti elkötelezettségünket és felkészültségünket.

 

Emberi erőforrások:

Cégünknél 32 fő dolgozik. A cég irányításában 2 fő mérnők, 2 fő technikus vesz részt, az ő közvetlen munkájukat 2 fő adminisztrátor segíti. A kivitelezési munkákban 24 fő vesz részt, az ő munkájukat 2 fő raktáros segíti. Cégünk folyamatosan nyitva áll megrendelőink előtt, éjjel-nappal ügyeleti rendszert tartunk fent, a vevőink jobb, gyorsabb kiszolgálása érdekében.

 

Műszaki erőforrások:

Cégünk saját tulajdonú gépjárműparkot tart fent, és üzemeltet. A gépjárműparkon belül megtalálható minden olyan gépjármű és gép, berendezés, ami a kivitelezési munkáink során szükségesek. Rendelkezünk, 3 db kosaras teherautóval, (amelyikből az egyik 20 kV-ig használható Feszültség Alatti Munkavégzésre is, 5 db önrakodós darus tehergépkocsival, 9 db csapatmozgató platós tehergépkocsival, 1 db csapatmozgató zárt tehergépkocsival, továbbá ezek kiegészítőivel a 2 db hosszúanyag szállító utánfutóval, 2 db dobszállító utánfutóval, valamint rendelkezünk, regisztrálós hitelesített kábelhúzó csörlővel, bontó kompresszorral, aszfaltvágókkal, földmunkagépekkel árokásóval, és sok egyéb kis géppel, ami a kivitelezési munkáknál nélkülözhetetlen.

 

Telephelyünk:

Cégünk 2005 őszén költözött saját tulajdonú telephelyére, amely Budapest XXII. ker. Fonó u. 2-6. szám alatt található. Könnyen megközelíthetőek vagyunk a 6-os útról a Duna part felé, a 11-es és 12-es kilométerjelzések között illetve az M0-ás autóút Budafoki lehajtójától kb. 2 km-re Budapest irányába. A telephely területének nagysága 6000 m2, amelyen 750 m2-es épületegyüttes található. Szabadtéri és zárt raktár együttes, gép- és gépjárműtároló, kommunális helyiségek, irodák. A kiválasztásnál elsődleges szempont volt, hogy fő működési területünk közelébe alakítsuk ki központunkat, ezzel is csökkentve gépjárműveink futásteljesítményét, így javítva fajlagos kilométermutatónkat, és kímélve környezetünket.